Online Afspraak maken!

Kapsalon Dilek

Bij Kapsalon Dilek hebben wij diverse behandelingen. Wij vinden het belangrijk om het haar in optimale conditie te brengen en te behouden. Daarom werken wij alleen met hoogstaande kwalitatieve producten tijdens onze behandelingen. In een persoonlijk adviesgesprek kijken wij samen naar een goede behandeling, afgestemd op jouw haar en wensen. Hieronder vind je een aantal behandelingen, die wij in de kapsalon doen. Wil je een overzicht zien van de behandelingen of wil je direct een online afspraak maken? Klik dan hier

Was behandeling
Bij elke was behandeling geven wij een ontspannende massage, die de bloedsomloop stimuleert en de afvalstoffen versneld doet afvoeren.

Knippen
Voor elke coupe kan je bij ons terecht. Als we jouw wensen hebben besproken, knipt de hairstylist je haar naar je wens.

Kleuring
Bij ons hebben wij diverse kleurbehandelingen en technieken. Hierdoor krijg je de gewenst resultaat. Wij werken met Wella en met inoa natuurverf.

Styling | blow dry 
Feestje of gewoon zin om jouw haar te laten stijlen of föhnen? Voor alles kan je bij ons terecht. Samen met jou creëren wij een totaalbeeld, dat jouw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geven wij jou tips, om jouw coupe thuis ook in elke gewenst model te krijgen.

Treatment
Korte en ontspannende verzorgingsbehandeling, waarbij de conditioner inwerkt.

Olaplex
Wij hebben in onze salon een Olapex behandeling. Het eerste en enige product dat het haar daadwerkelijk herstelt. 

Bruidsarrangement
Jouw trouwdag is één van de mooiste en de belangrijkste dag in jouw leven. Wij verzorgen dit voor jou op locatie of bij ons in de kapsalon. Een aantal weken voor de heugelijke dag, gaan we jouw wensen bespreken en het ook met je testen. Wij gaan verschillende proefkapsels maken, waar je uit kan kiezen. Dit kan je ook uitbreiden met een visagie. De bruidsarrangementen zijn wel altijd op afspraak.

Ontharen met touw
Wij zijn gespecialiseerd in het weg halen van haar met touw. Denk hierbij aan:

  • Hele gezicht. 
  • Wenkbrauwen.
  • Bovenlip.
  • Kin.


IPL
Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen? Of je wilt geen stoppels of ingegroeide haartjes meer? Dat is wat de MedCos IPL-methode voor je kan betekenen. Voor meer informatie over de IPL? Check deze link. Ben je benieuwd naar de IPL behandelingen en prijzen? Klik dan hier

Microblading
Microblading is een revolutionaire techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid.

Powder brows
Bijtekenen hoeft voortaan niet meer met Ombré Powder brows. Gaat 1,5 tot 2 jaar mee. Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen met een overloop ingeschaduwd. Perfecte wenkbrauwen.