Home » Behandelingen

Bij Kapsalon Dilek hebben we diverse behandelingen. We vinden het belangrijk om het haar in optimale conditie te brengen en te behouden. Daarom werken we alleen met hoogstaande kwalitatieve producten tijdens onze behandelingen. In een persoonlijk adviesgesprek kijken we samen naar een goede behandeling afgestemd op uw haar en wensen. Hieronder vindt u een aantal behandelingen die we doen:

Massage
Bij elke wasbehandeling maken we gebruik van een ontspannende massage die de bloedsomloop stimuleert en de afvalstoffen versneld doet afvoeren.

Verzorging
Treatment: Korte en ontspannende verzorgingsbehandeling waarbij de conditioner inwerkt.


Keratine behandeling
Keratine Behandeling is een behandeling waarbij weerbarstig haar glad, handelbaar en pluisvrij wordt! De Keratine Behandeling zorgt voor gezonder, steiler en handelbaar haar. De behandelingen herstellen het haar terwijl de interne structuur van het haar wordt behouden.

Knippen
Voor elke coupe kunt u bij ons terecht. Als we uw wensen hebben besproken, geeft de hairstylist u passend advies.

Kleuring
Bij Kapsalon Dilek hebben we diverse kleurbehandelingen en technieken om elk gewenst resultaat te bereiken. Zo werken we met een colour bord voor het zetten van de high/lowlights. Hiermee beginnen ze direct vanaf de aanzet en kunnen we heel nauwkeurig werken waardoor een natuurlijk resultaat wordt neergezet. We hebben verschillende merken op het gebied van kleur. Op basis van ons adviesgesprek en uw wensen, maken we de juiste keuzes voor welke type haarkleuring we gaan.

Styling / Blow dry / hair up do
Feestje of gewoon zin om uw haar te laten steilen, opsteken of föhnen? Voor alles kunt u bij ons terecht. Samen met u creëren we een totaalbeeld dat uw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geven we u tips om uw coupe thuis ook in elke gewenst model te krijgen.

Bruidsarrangement
Uw trouwdag is één van de mooiste en belangrijkste dagen in uw leven. We verzorgen dit voor u op locatie of bij ons in de salon. Een aantal weken voor de heugelijke dag gaan we met u testen. Hierbij bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan gaan we proefkapsels maken waaruit u een keuze kunt maken. U kunt dit uitbreiden met eventueel een visagie. De bruidsarrangementen zijn altijd op afspraak.

IPL

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen.

 

MEDCOS IPL ACNEBEHANDELING

Een rustige huid en een sterke vermindering van roodheid: de MedCos IPL-methode behandelt veilig en effectief vele vormen van acne.

 

MEDCOS IPL COUPEROSE- EN SPIDER NAEVI-BEHANDELING

Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op de benen? Deze storende verwijde bloedvaatjes kunnen effectief behandeld worden door uw MedCos Partner.

 

MEDCOS IPL HUIDVERJONGING

Een collageen boost, een stevigere huid en een frissere uitstraling: de MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering.

 

MEDCOS MICROSKINPOLISH HUIDVERBETERING

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig, want uw gecertificeerde MedCos Partner bereikt een geweldig resultaat en dat op een milde en pijnloze manier… met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling – The next generation of skin improvement!