Home » Behandelingen

Kapsalon Dilek

Bij Kapsalon Dilek hebben we diverse behandelingen. We vinden het belangrijk om het haar in optimale conditie te brengen en te behouden. Daarom werken we alleen met hoogstaande kwalitatieve producten tijdens onze behandelingen. In een persoonlijk adviesgesprek kijken we samen naar een goede behandeling afgestemd op uw haar en wensen. Hieronder vindt u een aantal behandelingen die we doen:

Was behandeling
Bij elke was behandeling geven wij een ontspannende massage, die de bloedsomloop stimuleert en de afvalstoffen versneld doet afvoeren.


Knippen
Voor elke coupe kunt u bij ons terecht. Als we uw wensen hebben besproken, knipt de hairstylist uw haar naar uw wens.

Kleuring
Bij ons hebben we diverse kleurbehandelingen en technieken om elk gewenst resultaat te bereiken. Wij werken met Wella en met inoa natuurverf.

 

Styling | blow dry 
Feestje of gewoon zin om uw haar te laten stijlen of föhnen? Voor alles kunt u bij ons terecht. Samen met u creëren we een totaalbeeld dat uw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geven we u tips om uw coupe thuis ook in elke gewenst model te krijgen.

 

Treatment
Korte en ontspannende verzorgingsbehandeling waarbij de conditioner inwerkt.

 

Olaplex
Wij hebben in onze salon een Olapex behandeling. Het eerste en enige product dat het haar daadwerkelijk herstelt. 


Bruidsarrangement
Uw trouwdag is één van de mooiste en belangrijkste dagen in uw leven. We verzorgen dit voor u op locatie of bij ons in de salon. Een aantal weken voor de heugelijke dag gaan we met u testen. Hierbij bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan gaan we proefkapsels maken waaruit u een keuze kunt maken. U kunt dit uitbreiden met eventueel een visagie. De bruidsarrangementen zijn altijd op afspraak.

Ontharen met touw

Wij zijn gespecialiseerd in het weg halen van haar met touw. Denk hierbij aan:

  • Hele gezicht 
  • Wenkbrauwen.
  • Bovenlip,
  • Kin.

 

IPL

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. Voor meer informatie check deze link.