Home » Celesta Beauty

Beauty salon Celesta Beauty 
In een ontspannen sfeer met mooie behandelingen van Hydropeptide, Ernani en Decaar voor elke leeftijd.

Bij Celesta Beauty staat schoonheid, ontspanning, en rust centraal.Ik werk daarom uitsluitend op afspraak, zodat ik u voldoende aandacht kan geven.

In de salon werk ik met gespecialiseerde producten voor huidverbetering, die alleen in de betere salons verkrijgbaar zijn. Bij Celesta Beauty laat je de drukte van de dag achter je en kom je helemaal tot rust. Ondertussen geniet je van een effectieve en resultaatgerichte behandelingen.

Twijfel je over de keuze van een behandeling of wil je wat meer weten over je huid en de behandelmogelijkheden? U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. 

Om teleurstellingen te voorkomen, is het raadzaam eerst te checken of ik in de salon aanwezig ben. Alvorens langs te komen voor informatie, het maken van een afspraak of voor het ophalen van producten of cadeaubonnen. Wanneer ik in de salon aan het werk ben, ben ik soms niet in staat de telefoon direct aan te nemen. Laat u gerust een bericht achter op het antwoordapparaat, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Op deze manier is er alle tijd voor ú.